Fotogalerij 1

Foto's gemaakt tijdens diverse gelegenheden zoals bruiloften, communiefeesten, doopsels verjaardagen, jubilea maar ook evenementen worden hier gepubliceerd.

Doopsel Giano en tevens 1ste verjaardag in de Sint-Brigdakerk te Geldrop en in wijkcentrum Heidehonk te Woensel.


30th Birthday Party van Ivana! Het werd een gezellige avond in St. Willebrord met optredens van verschillende artiesten. 


Een klein groepje familie en vrienden vierden samen de 61ste verjaardag van Lies Pennings te Eindhoven. Het werd klein maar super gezellig feestje!Trotse ouders van Milena organiseerde een First Birthday Party! Samen met familie en vrienden werd het een gezellige middag in zaal Hof van Brabant te Acht. 


Foto's gemaakt tijdens de 18th Birthday Party van Dalina in café zaal De Koekoek te Lieshout.


Foto's gemaakt tijdens de cd-single presentatie 'Waar kom je vandaan?' van Tommy van den Hurk in café zaal 't Zwaantje te Eindhoven.


Foto's gemaakt tijdens het Sarahfeest van Natasja Spierings in Partycentrum De Molen te Helmond. Als verassing werd er bekend gemaakt dat Frank en Natasja 5 dagen eerder gelukkig zijn getrouwd!


Foto's gemaakt tijdens het gezellig drukke feest van Robert Pater & Dora 12,5 jaar samen zijn en Birthdayparty Angelino & Manjana in zaal Reimink Lemelerveld.


Een prachtige Sweet Sixteen Party voor Jaylisa Gressmann in zaal Adelaars te Helmond.Foto's gemaakt tijdens het besloten Sarahfeest van Kee van Veen te Eindhoven.Foto's gemaakt tijdens het doopsel van Lamira in de Pater Karel Kapel te Munstergeleen en in restaurant Graffiti te Heerlen.


Foto's gemaakt tijdens de 1ste Heilige Communie van Cyana in de parochiekerk te Heerlen en in een van de zalen bij Auberge de Rousch ook te Heerlen.


Foto's gemaakt tijdens de bruiloft van Eric en Geertje in het gemeentehuis West Maas en Waal te Beneden-Leeuwen en bij restaurant/zaal 3 Zussen te Meteren.


Foto's gemaakt tijdens de dag van het doopsel van Marina in Moesel Kapel en Kasteelpark Nijenborgh te Weert.


Foto's gemaakt tijdens de Gender Reveal Party van Martha Remmers en Soufiann El te Hoensbroek.


Foto's gemaakt tijdens het doopsel van Philip in de Sint-Bavokerk te Nuth. Het doopfeest werd gehouden in zaal De Varenbeuk te Heerlen.


Foto's gemaakt tijdens de 50 Jarige bruiloft van Peter & Marie bij zaal De Koppel te Dieteren.


Foto's gemaakt tijdens de bruiloft van Perry en Geertje bij zaal / restaurant De Mispelhoef te Eindhoven.


Foto's van de doopviering van Charlie in de Kleine Sint Janskerk te Hoensbroek en het doopfeest te Klimmen.1ste H. Communie Sjeffie & Dayna in de Sint-Severinuskerk Grathem en bij restaurant zaal De Vogelmolen te Haelen.1ste H. Communie Sjeffie & Dayna in de Sint-Severinuskerk Grathem en bij restaurant zaal De Vogelmolen te Haelen.1ste H. Communie Bella in de Corneliuskerk te Heerlerheide en in feestzaal De Klaekeburg te Maastricht.


1ste H. Communie Angeley in Kapel in 't Zand te Roermond en bij café zaal De Schuur te Herten.


1ste H. Communie Chalina & Jalena 28-5-2023 @ Sint-Lambertuskerk Swalmen en zaal De Oude Stokerij Swalmen.


Avondfeest 1ste H. Communie Kyana 27-5-2023 in de Sint-Martinuskerk Gronsveld en zaal Klaekeburg te Maastricht.


1ste Heilige communie van Djenayda en Rosello in de Sint-Lambertuskerk te Nederweert en zaal Jonas te Weert.